⁉️ Fix Errors with launch

1) EFI incorrectly installed

Solution: Disk 0: must be (C:) system + contain an EFI (100mb Encrypted partition), if not, create this partition + GPT (GUID format)

2) Internet Error

Solution: Try restarting the router if it couldn't use a VPN.

3) Load HyperVisor Error

Solution: You probably did not complete the stage when the PC goes to reboot and loads our HyperVisor. (Read the instructions carefully and watch the launch video)

4) Subscription Ended

Solution: Buy new subsciption

5) Ошибки Dx / d3d / DirectX

Solution: Install DirectX https://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=35

6) Driver Error, Driver Error Map, Spoofer Error, Load Driver Error.

Solution: Run the Driver Fix Error file in the cheat folder as administrator, enter command in CMD as administrator

reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config /v "VulnrableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

Disable Secure Boot in the BIOS - https://youtu.be/RjwT85icNHg

FACEIT and VANGUARD anti-cheat systems (Valorant Anti-Cheat) must be removed on the PC

Disable Core Isolation.

1) Start Menu - Options.

2) Section Update and Security > Windows Security > Device Security.

3) Under Kernel Isolation, select Memory Integrity.

4) Turn the switch to the "Off" position

5) Restart the PC.

7) VCRuntime140

Solution: Install VS library https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe

8) Bios unsupported

Solution: Switch the BIOS to UEFI mode - https://youtu.be/fo96RJq7crU

9) Serial Number Changed

Solution: Contact support with your key and payment receipt + email.

10) Error DiskStyle MBR disk

Solution: Convert the disk to GPT (GUID format) https://remontka.pro/convert-gpt-disk-to-mbr

11) Error BIOS

Solution: Fill in your Mat model.The boards in the registry follow this path: HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\BIOS\\BaseBoardProduct

12) The cheat is already loading

Decision: You have already started the cheat, it is loading, wait for it to start.

13) Disable Secure Boot

Solution: Disable Secure Boot in BIOS - https://youtu.be/RjwT85icNHg

14)Windows HyperV not running!

Solution: Enabling HyperV components: https://learn.microsoft.com/ru-ru/virtualization/hyper-v-on-windows/quick-start/enable-hyper-v

There is another way in the photo below

15) The black screen with the inscription Initialization freezes

Solution: You haven't met the primary system configuration requirements.

16) MedalTv overlay Error

Solution: https://hyper-software.gitbook.io/hyper/setup-overlays

17) Bad image

Solution: Files from the folder with the loader libcrypto-1_1-x64.dll and libssl-1_1-x64.dll replace them in C:\Windows\System32 and C:\Windows\INF

18) 0xc0000017 Solution: https://recoverit.wondershare.com.ru/computer-problems/windows-error-code-0x0000017.html

19) Loader launch problem / is a 16-bit application / the loader does not start, the loader closes immediately.

Solution:

  1. Screenshot of disabled Windows Defender (Real-time Protection), third-party anti-virus systems should also be REMOVED from the PC.

  2. Disable the firewall completely

  3. Delete Bypassing YouTube/Discord may interfere with the launch of the loader

  4. Use VPN for launching

Last updated